Close
  • Nederlands
  • English

Voordelen DeliveryBike

Bezorgen zonder zorgen

Kwaliteit tegen een oer-Hollandse prijs

DeliveryBike.com maakt onderdeel uit van Postbike.nl. Sinds 2008 leveren wij de bezorgfietsen aan de postbodes van Nederland. En in 2013 introduceerde wij samen met Domino’s Pizza, de allereerste elektrische bezorgfiets in Nederland.

Door onze ruime ervaring weten wij precies waaraan een goede bezorgfiets moet voldoen.: kwaliteit, comfort en tegen een oerhollandse prijs. Dit heben wij samengebracht in DeliveryBike.com: dé beste elektrische bezorgfiets voor uw bezorg service!

Alle onderdelen van zijn bewust gekozen om ervoor te zorgen dat de e-bike zijn bezorgtaak perfect kan vervullen. Onze oersterke fietsen zijn Made in Holland, comfortabel, veilig en onverwoestbaar. Bovendien standaard uitgerust met een extra grote 13Ah Li-ION accu, zodat je bezorgers dóór kunnen gaan.

Geen ketting. Geen vet. Geen gedoe.

Wat onze bezorgfiets bijzonder duurzaam en sterk maakt, is de speciale riem-aandrijving. De speciale riem-aandrijving vervangt de viezen ketting voor een schone, lichtlopende en supersterke tandriem die nauwelijks onderhoud nodig heeft.

In tegenstelling tot een ketting rekt de riem nauwelijks uit, deze is dus altijd op de juiste spanning. Doordat de tandriem niet kan roesten hoeft er niets gesmeerd te worden. Dus ook geen gedoe meer met haperende kettingen en smeerolie op de broek!

Automatix schakelen

Uniek aan onze elektrische bezorgfiets is het SRAM automatische versnellingsysteem. Automatisch schakelen betekent dat de fiets automatisch schakelt als je harder dan 18 km/h fietst, en schakelt weer terug als de snelheid naar beneden gaat.

Er is geen versnellingskabel of -schakelaar heeft, en dus minder onderdelen die kapot kunnen gaan. Perfect dus voor bezorgfietsen die dagelijks intensief gebruikt worden. Kortom, minder onderhoud, minder gedoe. Wel zo makkelijk!

Branding in jouw huisstijl

Een DeliveryBike vormt het ideale uithangbord om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen. Een bezorgfiets in jouw huisstijl is hip, herkenbaar, en valt op. Ook laat je zien dat je bedrijf een steentje bijdraagt aan het milieu.

Je kunt de bezorgfiets dan ook helemaal laten aanpassen aan jouw huisstijl: in jouw kleuren, met jouw bedrijfsnaam en logo erop. Als rijdend reclamebord is jouw winkel zo door de hele stad zichtbaar!

De beste service

DeliveryBike begrijpt hoe belangrijk het is dat bezorgservices probleemloos kunnen bezorgen. Onze bezorgfietsen zijn ijzersterk en van hoge kwaliteit, maar zelfs aan een DeliveryBike kan wel eens iets stukgaan.

Met ons full operational leasecontract hoef je je geen zorgen te maken: ons serviceteam staat namelijk altijd voor je klaar. Als je melding maakt van een mankement, staan wij gegarandeerd binnen 48 uur op de stoep om het op te lossen. Ook zorgen wij vanzelfsprekend voor een periodieke onderhoudsbeurt, zodat de bezorgfietsen altijd soepeltjes blijven rijden.

DeliveryBike Servicebus

Onze klanten

De volgende restaurants gingen je voor en dit zijn hun ervaringen met onze delivery bikes:

Vraag gratis brochure aan

Close