Vacature: Fietsenmaker

Wat ga je doen
Je werkt samen met collega’s in onze servicewerkplaats in Den Bosch. Hier voeren wij service- & onderhoudswerkzaamheden uit aan onze DeliveryBikes. Onze DeliveryBikes leveren we namelijk met een operational lease contract. Fietsen die toe zijn aan een onderhoudsbeurt halen we bij onze klanten op, onderhouden we in onze werkplaats en brengen we vervolgens weer retour naar onze klant. Kleine reparaties voeren wij soms ook op locatie uit met een van onze mobiele servicebussen (met daarin een werkplaats). Je zult zo nu en dan ook eens onderweg bij klanten zijn, maar dit is in overleg want de een vindt servicen op locatie fantastisch en iemand anders werkt liever vanuit onze werkplaats. We leveren voornamelijk elektrische bezorgfietsen dus kennis en ervaring van e-bike systemen is een vereiste.

Wie zijn wij
Deliverybike.com is een van de snelst groeiende aanbieders van elektrische bezorgfietsen in Nederland en binnenkort misschien wel van Europa! Met onze innovatieve DeliveryBikes zetten we de wereld van last mile delivery op zijn kop. We helpen restaurants sneller, leuker en efficiënter te bezorgen zonder zorgen. Afgelopen jaar zijn we flink gegroeid en hebben we Series-A funding opgehaald. Daar zijn we trots op, maar we willen nog veel harder groeien. En daarom zoeken wij fietsenmakers voor het onderhouden en repareren van onze bezorgfietsen. Door jouw kennis van (elektrische) fietsen ben je in staat om snel en slagvaardig diagnoses te stellen en storingen te verhelpen.

Wie we zoeken

 • Je hebt ruime ervaring in het vak als fietsenmaker
 • Je hebt bij voorkeur een ‘fietstechnicus’ opleiding afgerond
 • Je hebt ervaring met het repareren van verschillende typen fietsen
 • Je bent bekend met de actuele e-bike aandrijfsystemen
 • Je wilt morgen net weer een stapje beter zijn dan vandaag
 • Je bent in bezit van rijbewijs B

Wij bieden jou

 • De kans om onderdeel te zijn van een snelgroeiend bedrijf
 • Veel team activiteiten, van borrels tot leuke uitjes
 • Trainingen & workshops op het gebied van (elektrische) fietsen
 • Een marktconform salaris, 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld
 • Iets extra’s in gedachte? Vraag het ons!

Kom jij ons team versterken?
Herken jij jezelf in bovenstaande? Dan leren we je graag beter kennen! Stuur ons per e-mail (info@deliverybike.com) jouw motivatie waarin je specifieke ervaring duidelijk naar voren komt, dan hoor je vervolgens snel van ons!