Voordelen DeliveryBike

Bezorgen zonder zorgen

Branding in jouw huisstijl

Een DeliveryBike vormt het ideale uithangbord om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen. Een bezorgfiets in jouw huisstijl is hip, herkenbaar en valt op. Ook laat je zien dat je bedrijf een steentje bijdraagt aan het milieu.

Je kunt de bezorgfiets dan ook helemaal laten aanpassen aan jouw huisstijl: in jouw kleuren, met jouw bedrijfsnaam en logo erop. Als heuze eyecatcher is jouw bedrijf zo door de hele stad zichtbaar!

deliverybike-tacomundo

Bezorgen én reclame maken tegelijk

Niet alleen de tassen en het frame worden 100% gepersonaliseerd in jouw huisstijl. Om jouw bedrijf nog meer te promoten hebben we de DeliveryBike voorzien van twee opvallende reclameborden op de achterdrager. Een écht rijdend reclamebord voor jouw business dus!

Wat je wilt doen met deze extra ruimte voor promotie is helemaal aan jou. Licht je jouw website of telefoonnummer uit? Laat je mensen weten dat je personeel zoekt? Heb je een tijdelijke actie of aanbieding die je de wereld inbrengt? Met deze extra branding ben je in ieder geval niet te missen!

Geen ketting. Geen vieze handen. Geen gedoe.

Wat onze bezorgfiets bijzonder betrouwbaar en sterk maakt, is de speciale riem-aandrijving, de ‘belt drive’. Deze speciale riem-aandrijving vervangt de ouderwetse, vieze ketting voor een schone, lichtlopende en supersterke tandriem die nauwelijks onderhoud nodig heeft.

In tegenstelling tot een ketting rekt de riem nauwelijks uit, waardoor deze altijd de juiste spanning heeft. Doordat de belt drive niet kan roesten, hoeft er niets gesmeerd te worden. Dus ook geen gedoe meer met haperende kettingen, vieze handen en smeerolie op de broek!

carbon-drive-website

Automatix schakelen

Uniek aan onze elektrische bezorgfiets is het SRAM automatische versnellingsysteem. Automatisch schakelen betekent dat de fiets automatisch schakelt als je harder dan 18 km/u fietst. Gaat je snelheid naar beneden, dan schakelt de fiets automatisch terug.

Er is geen versnellingskabel of -schakelaar en er zijn dus minder onderdelen die kapot kunnen gaan. Perfect dus voor bezorgfietsen die dagelijks intensief gebruikt worden. Kortom, minder onderhoud, minder gedoe. Wel zo makkelijk!

Kwaliteit tegen een oer-Hollandse prijs

DeliveryBike is onderdeel van Postbike. Sinds 2008 leveren wij bezorgfietsen aan de postbodes van Nederland. In 2013 introduceerden wij, samen met Domino’s Pizza, de allereerste elektrische bezorgfiets van Nederland.

Door onze ruime ervaring weten wij precies waaraan een goede bezorgfiets moet voldoen: kwaliteit, comfort en een oer-Hollandse prijs. Dit hebben wij samengebracht in DeliveryBike: dé beste elektrische bezorgfiets voor uw bezorgservice!

Alle onderdelen van onze bezorgfiets zijn zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat de e-bike zijn bezorgtaak perfect kan vervullen. Onze oersterke fietsen worden volledig geproduceerd in Nederland en zijn comfortabel, veilig en oersterk. Een DeliveryBike is bovendien standaard uitgerust met een extra grote 13Ah Li-ION accu, zodat je bezorgers dóór kunnen.

DeliveryBike Servicebus

De beste service

DeliveryBike begrijpt hoe belangrijk het is dat bezorgservices probleemloos kunnen bezorgen. Onze bezorgfietsen zijn ijzersterk en van hoge kwaliteit, maar zelfs aan een DeliveryBike kan wel eens iets stukgaan.

Met ons full operational leasecontract hoef je je geen zorgen te maken: ons serviceteam staat namelijk altijd voor je klaar. Als je melding maakt van een mankement, staan wij gegarandeerd binnen 48 uur op de stoep om het op te lossen. Ook zorgen wij vanzelfsprekend voor een periodieke onderhoudsbeurt, zodat de bezorgfietsen altijd soepeltjes blijven rijden.

Onze klanten

De volgende restaurants gingen je voor en dit zijn hun ervaringen met onze delivery bikes:

Vraag gratis brochure aan

    Close