Service & onderhoud

De keuze is aan jou!

Wil je het onderhoud van je bezorgfiets zelf regelen of juist volledig ontzorgd worden? Bij DeliveryBike mag je dat helemaal zelf bepalen.

DeliveryBike introduceerde in 2013 als allereerste van Nederland een elektrische bezorgfiets. Sindsdien zijn we continu bezig met het doorontwikkelen van onze DeliveryBikes en het optimaliseren van onze service. Door de jaren heen hebben we enorm veel ervaring opgedaan en nauw samengewerkt met onze klanten om het bezorgen zo aangenaam en eenvoudig mogelijk te maken. We weten dan ook als geen ander hoe we de kwaliteit van een bezorgfiets kunnen waarborgen. We zijn er trots op de absolute expert te zijn op het gebied van elektrische bezorgfietsen en het daarbij behorende onderhoud.

Bij DeliveryBike staat jouw gemak centraal. Je kunt daarom kiezen tussen koop of operational lease en het serviceniveau volledig afstemmen op jouw behoeften.

Operational lease

volledig ontzorgd; alles voor je geregeld

Wil jij je volledig richten op je bezorgservice en geen omkijken hebben naar je Delivery bike? Dan is operational lease de juist keuze! Voor een vast bedrag per maand word je volledig ontzorgd. Je weet dus precies waar je op kunt rekenen en hoeft niet bang te zijn voor onverwachte kosten.

  • Service binnen 48 uur
  • Periodiek onderhoud
  • Uitgebreide verzekering
  • Leenfiets
  • Doorlopende garantie
  • Zeer compleet onderhoud
deliverybike-tacomundo

Koop

volledig vrij; onderhoud optioneel

Kies je ervoor een DeliveryBike te kopen? Dan ben je volledig vrij om zelf te bepalen hoe en waar je je fiets laat onderhouden. Zo kun je kiezen voor onderhoud bij een lokale fietsenmaker of een eigen monteur inschakelen. Het is ook mogelijk om na aankoop een onderhoudscontract bij DeliveryBike af te sluiten.

  • Onderhoud zelf regelen
  • Optioneel: onderhoudscontract bij DeliveryBike
  • 1 jaar garantie

Handleidingen

We helpen je graag op weg met jouw DeliveryBike door middel van onze handleidingen! Mocht je er toch niet helemaal uitkomen, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

handleidingen-img

AXA Sleutelservice

Ben je de sleutels van jouw DeliveryBike kwijtgeraakt? Via de AXA Sleutelservice website kun je veilig en snel een extra sleutel voor jouw AXA-fietsslot bestellen.

Heeft jouw Deliverybike schade opgelopen of is hij toe aan onderhoud? Neem dan contact met ons op en we helpen we zo snel mogelijk verder.