Koop

Volledig vrij; onderhoud optioneel!

Kies je ervoor een DeliveryBike te kopen? Dan ben je volledig vrij om zelf te bepalen hoe en waar je je fiets laat onderhouden. Zo kun je kiezen voor onderhoud bij een lokale fietsenmaker of een eigen monteur inschakelen. Het is ook mogelijk om na aankoop een onderhoudscontract bij DeliveryBike af te sluiten.

Onderhoud zelf regelen

Kies je ervoor om het onderhoud van je fiets zelf te regelen, dan bevat onze overzichtelijke onderhoudstabel (binnenkort beschikbaar) alle informatie die je nodig hebt. We raden aan een Delivery bike binnen 1 maand of 500km na aankoop (wat als eerste van toepassing is) een servicebeurt te geven en minimaal 3 onderhoudsbeurten per jaar uit te voeren. Goed en tijdig onderhoud zorgt ervoor dat een Delivery bike veilig en betrouwbaar is én blijft. Het is tevens een vereiste voor het behoud van garantie.
deliverybike-tacomundo

Onderhoudscontract bij DeliveryBike

Het is ook mogelijk om na aankoop een onderhoudscontract bij DeliveryBike af te sluiten. Zodoende weet je zeker dat je bezorgfiets tijdig en op de juiste manier wordt onderhouden. Met het onderhoudspakket kies je voor extra gemak en bedrijfszekerheid. De kosten van het onderhoudspakket bedragen €40,- per maand. Hierbij zit het volgende inbegrepen:

  • Eerste servicebeurt
  • 3 onderhoudsbeurten per jaar
  • Garantieverlenging van 1 naar 2 jaar
  • Vervangen van aan slijtage onderhevige onderdelen per jaar: 1 set banden, 3 sets remblokken, 1 schijfrem, 1 set remkabels. Overige onderdelen zijn tegen betaling.
  • Gratis leenfiets bij reparatie indien nodig.

Dit onderhoudspakket bevat geen fietsverzekering.

Garantie

Kies je voor koop, dan geldt een garantietermijn van 1 jaar met uitzondering van aan slijtage onderhevige onderdelen. Houd er rekening mee dat een fiets altijd periodiek onderhoud nodig heeft. Om aanspraak te kunnen maken op garantie, dient een Delivery bike dan ook regelmatig en kundig te worden onderhouden. Zie hiervoor onze onderhoudstabel (binnenkort beschikbaar).