Operational lease

Volledig ontzorgd; alles voor je geregeld!

Wil jij je volledig richten op je bezorgservice en geen omkijken hebben naar je DeliveryBike? Dan is operational lease de juist keuze! Voor een vast bedrag per maand word je volledig ontzorgd. Je weet dus precies waar je op kunt rekenen en hoeft niet bang te zijn voor onverwachte kosten.

Service binnen 48 uur

Is je Delivery bike kapot, beschadigd of gestolen? Wij staan binnen 48 uur op de stoep om het probleem te verhelpen.

Periodiek onderhoud

De kwaliteit van een bezorgfiets wordt gewaarborgd door de fiets regelmatig een grondige onderhoudsbeurt te geven. De kans op schade en pech wordt zodoende veel kleiner. Daarom worden alle Delivery bikes 3 keer per jaar volledig nagekeken en onderhouden door onze fietsexperts.

Uitgebreide verzekering

Geen zorgen over ongevallen, schade of diefstal. Je Delivery bike is gedurende de volledige leaseperiode goed verzekerd.

Leenfiets

Wij begrijpen als geen ander dat je niet zomaar zonder bezorgfiets kunt. Dat is dan ook de reden dat we reparaties zoveel mogelijk direct op locatie uitvoeren. Lukt dit niet? Dan zorgen we voor een leenfiets zodat je toch kunt blijven bezorgen.

Doorlopende garantie

Er zit gedurende de hele leaseperiode uitgebreide garantie op je bezorgfiets. Je komt dus niet voor verrassingen of onverwachte kosten te staan.

Zeer compleet onderhoud

Wat de service van DeliveryBike uniek in de markt maakt, is het zeer complete onderhoudspakket. Al het onderhoud, exclusief banden, is volledig inbegrepen en hier zitten geen enkele beperkingen op. Geen kleine lettertjes dus.